Threads: 7
AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin CS.U-S.RO [forum.u-s.ro]
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : Cristi
[AMXBANS] Reason : ' 82" Game Destroyer '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 92.86.31.182 '
[AMXBANS] ===============================================
Microsoft PCM format only
Microsoft PCM format only
Kicked : You are BANNED. Check yo
scoate banu mai baiete mai ca jucam de pe steam nu te teme ca nu te intrec la scor de cea ai dat ban ,
mare ofticos om mai esti
Threads: 109
cod nu cred ca aveai.dar tre sa fi avut zuzu un motiv..
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 34
si unde scrie ca ti-am dat ban eu ma ? Eu azi un singur ban am dat la unu cu speed .. acuma 10 minute care juca cu numele de player! La cum vorbesti nici nu merita sa ma chinui sa aflu cine te-a banat.
"La cum vorbesti nici nu merita sa ma chinui sa aflu cine te-a banat."
da ce sa afli cina ma banat daca tu ai dat ban=))))
din partea mea poti sa nu scoti banu da esti mare admin trebuia sa te uiti sa vezi cai ip de raducanei nu hop destroi si nu vda nici un player nic banat scrie clar :[AMXBANS] Banned nick : Cristi
[AMXBANS] Reason : ' 82" Game Destroyer;
vede cine va nick player???
laso moale si scoate banu
Threads: 209
deci !
cine a dat destroy pe steam , este neaparat urgent sa stiu !
nu cred ca zuzu !
Bai mediocrule , cand dau destroy la cineva , ala automat isi schimba numele in game destroyed!!! Tu nu ai primit destroy , tu ai primit ban ca ai aceasi clasa de ip ca ratatu ala pe nume "player" , care l-am banat asa repede pt ca avea speed. Nu stau 3 ore sa verific ip si sa fac demo la unu cu speed. V-am scos de 100 de ori banul de pe raducaneni si tu vi si imi faci reclamatie aiurea ca si cum te-am banat pe tine. Trist , cu ocazia asta de azi nu mai scot nici un ban de pe raducaneni , sa scoate ownerii cand au timp .
bn asa sa fie.. ghinionul meu
Threads: 42
intram in 2012 puneti mana de la mana si rezolvati reteaua din raducaneni. Nu inteleg cum se invart 300 de oameni in jurul a 5 ipuri.. sau cum o fi toata treaba aia.
Culmea culmilor ma , nu ii fac nimic si vine unu si imi face reclamatie si ma mai face in toate felurile. Ca in filme cu pr0sti.