02-25-2012, 05:39 PM
playa Wrote:nu am vazut codul pe demo. :opai nici nu aveai cu sa-l vezi mane pentru ca nu exista cod...am spus ca 95% dintre adminii de pe publice nu stiu sa detecteze un silent adevarat .Tu faci parte din cealalta categorie de 5% ..si stiu ce spun mi-ai mai judecat corect un alt demo (jucam cu alt nick) .Cand ai tu timp trimite-i lui wakkk cateva filmulete cu silent .Auzi la el "silent cat casa " ...
poate au fost alte faze mai clare de cod, dar eu din cate am vazut nu prea era cod.
Altu ca se vede silentul in slow motion....Nu comentez...Si nu sunt f0rest .Nu ca nu as fi vrut dar omu e cel mai bun juccator de cs care a fost vreodata.Parerea mea
Cineva zice dc nu am tinta in poze.Raspuns: nu stiu . Oricum jucam cu tinta alba posibil de aici sa fie problema .
Ma mir ca tocmai smantanosu mi-a dat destroy eu credeam ca se pricepe dar se pare ca nu ...e doar un jucator bun ca admin mai trebuie sa exerseze . Adminii buni sunt ca antrenorii de fotbal :aia buni sunt si rari
Eu zic sa dati unban .Dupa playa chiar ca restul ar trebui sa taca . Macar de respect .
Peace !