Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marire
#1
stiu ca am doar o luna de admin, dar a fost o luna in care am adunat 50 de demo-uri si cand a fost nevoie am dat destroy (0 reclamatii). gag/kick dau des si de fiecare data cand e nevoie, niciodata nu au fost contestatii din partea playerilor nici aici.
YES, OH MY GOD
#2
contra!
#3
Eu iti dau PRO .
Ps : In general marirea de acces vine dupa rezultate bune din cate stiam eu in ale adminatului .
Administratorii vor lua o decizie finala .

O seara faina !!
#4
Da-mi 3 motive pentru a ma face sa fiu PRO ! dc vrei marire :-?
#5
1. sunt mai activ decat altii de acelasi rang.

2. cu adminul mic deja mi-am facut foarte bine treaba, deci as vrea sa fac un pas mai departe.

3. o litera in + inseamna si ca munca buna este apreciata, iar cei cu acelasi rang vor fi mai atenti si nu vor mai gresi la fel de des pentru a face o treaba buna.
YES, OH MY GOD
#6
mie mi-a treb 1 an sa am b....t
http://youtu.be/ipYuaShUuA0Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat.
#7
Nu se mai dau mariri asa usor! Trebuie sa te implici mai mult in comunitate, asta este valabil pt toata lumea. De mult strig eu si verde sa votati si voi serverul nostru, dar nimic. Pheno ai votat prima data cand ai facut cererea. Voi faceti ceva pentru comunitate numai cand aveti ceva de cerut? Eu cu verde (si nu mai zic de gh0st) chiar am vrea sa vedem comunitatea cat mai sus, dar fara oameni care sa se implice e greu!
#8
am inteles partea cu implicarea si-am sa revin aici !
si nu a fost prima oara cand am votat..a fost prima oara cand am zis pe chat..mai am o data cand am votat si la topic (is zile diferite), si-n rest am votat cand am apucat fara sa mai anunt, nu avea rost sa fac spam aiurea Big Grin

ne vedem pe server!
YES, OH MY GOD
#9
Chestia este ca la sectiunea aia nu postam pentru a ne lauda ca am votat, ci pentru a-i indemna si pe ceilalti sa voteze. Daca ei considera ca 5 minute pe zi e prea mult...
#10
Pentru ai indemna si pentru a tine topicul de actualitate
#11
Eu sunt de parere ca pheno merita.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
#12
este timp VerDe, serverul nu pleaca nicaieri si nici eu Smile)
YES, OH MY GOD
#13
Si eu zic ca merita, dar vreau ca altii care citesc acest topic sa inteleaga simplul fapt ca si noi vrem ceva de la ei, nu e totul chiar gratis pe u-s. si nu cerem altceva decat implicare!
#14
(03-12-2013, 01:54 AM)JaMMiN Wrote: Si eu zic ca merita, dar vreau ca altii care citesc acest topic sa inteleaga simplul fapt ca si noi vrem ceva de la ei, nu e totul chiar gratis pe u-s. si nu cerem altceva decat implicare!

Pont.Pro pentru actoru meu preferat .


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)