Threads: 10
vreau sa imi cer scuze acelor persoane care erau astazi pe messenger si au primit diferite masuri urate , mi-a fost spart yahoo ID . Inca o data imi cer scuze . Noul meu YM este : e.ghilE pentru cei care ma aveau si cu care mai schimbam o vorba .
Sunt vorbe de cÄcat , le aud in fiecare zi !
Threads: 28
si cum ti`a fost "spart" id-ul? explicane si noua..am zis ca daca pun mana pe tine pe bag in primul canal.10 masuri am primit toate cu amenintari asupra lu mama .
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
nu stiu nici eu absolut nimic , astazi am intrat pe o pagina de pe torrent sau ce era aia si dintr-o data tot imi spunea ca se logheaza altcineva , de pe alt calculator pe YM meu , cand am incercat sa intru si sa schimb parola nu mergea opera , nustiu ce dracu avea si pana la urma m-am vazut cu el spart ... ori am intrat pe vro pagina aiurea ori mi-a intrat un cacat de prieten .. nu pot sa spun altceva .. :roll:
incredibil .. si ad ul nou mi la spart .. da-o drek de treaba ..
Threads: 28
hai sa iti zic eu cum sta treaba.de vreo cateva zile primesc si eu massuri de genu "uite ce face prietena ta" bla bla.. ...intri pe un site ..nush exact numele si , de acolo te redirectioneaza pe alt site...ca sa copii nush ce codecuri..daca ai download prostia aia "ai puso".dc?..presupun ca tu nu folosesti antivirus nu..ca daca foloseai nu mai pateai nimic.ala e un "fake virus" si are rol de keylogger ,adica inregistreaza toate butoanele de la tastatura.sfatul meu..reinstaleaza windows..formateaza tot ce ai pc..si pune mana si pune`ti un antivirus..recomand karspesky sau bit defender..si nod32
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
gata am formatat tot pc ul
o sa am grija mai mare de acuma