02-17-2009, 10:34 PM 

inteleg ca mi-ati scos adminul,probabil nu am fost un admin bun.("prapadit")
dar dece mii s-a scos si slotul :-?

dar dece mii s-a scos si slotul :-?
| 
					inteleg....
				 | 
| 

02-17-2009, 10:34 PM 

inteleg ca mi-ati scos adminul,probabil nu am fost un admin bun.("prapadit") dar dece mii s-a scos si slotul :-? 

02-17-2009, 10:39 PM 

mia joaca si tu unpic dak vrei slot .....nu ai vechimea probabil =))

02-17-2009, 10:40 PM 

safta Wrote:mia joaca si tu unpic dak vrei slot .....nu ai vechimea probabil =))mda poate tree sa ajung la 10 ani  hock:  ) pt SLOT mai fac o cerere?  :cry:  :x 

02-18-2009, 12:52 AM 

atentie , deja s-au inceput a scoate adminele !  am aflat de la mihai ca voi sunteti scosi de pe lista ! mie imi pare rau , de ce ati gresit fata de catalin nu inteleg , astept sa imi povestiti ! 

02-18-2009, 04:37 AM 

voi fiind care dj?

02-18-2009, 10:45 AM 

pai de a scos catalin admin ,, cu ce ati gresit?

02-18-2009, 01:31 PM 

pai tocmai ca ala nu a facut nimik   ) el nici nu stia ....eu l-am intrebat ca am vazut ca nu mai era pe forum trecut la admini....el habar nu avea ......nu vreau sa o ia in nume de rau catalin dar sincer isi bate joc de adminii vechi....exact cum am zis....cei care nu suntem din iasi suntem niste slabani ....putem avea si 10 ani jucati pe u-s si degeaba .....oricum asta e ....bafta all 

02-18-2009, 06:56 PM 

crede-ma ca habar nu am ... mie bofanel mi-a spus aseara pe mess ca nu mai apar la admini u-s pe forrum! in fine e ff ciudat 

02-19-2009, 04:22 PM 

am scos adminele la tot AOT pt. ca prietenul vostru intra pe cs injura si iese si voi nu-i faceti nimic.Mi-a dat cineva copy/paste si am intrat sa vad cine era online si chiar erai si tu.Tineti cu el e ok .. va inteleg dar tot nu e frumos ce a facut.Aveam de gand doar sa-i suspend adminul dar daca incepe cu "ratat" si cu "sugi" asta e

Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!

03-01-2009, 02:47 AM 

absoult nici unul  .....fericire mare pe conducere :X ......

03-01-2009, 12:37 PM 

) se pare ca avem si noi soarta lui ZUZU :| intru pe server nu stau 3 min primesc injuraturi cala uso cortului  ce sa facem?? "sa nu mai intram pe server"? 

03-01-2009, 01:03 PM 

discutati cu mihai sau catalin , eu ce sa va fac daca altceva nu aveti de facut !  nu se poate macar pe server putina seriozitate ? 

03-01-2009, 01:56 PM 

Hai sa va zic o poveste. Pai daca voi scoateti adminii care sunt pe svr de ceva vreme, si aduceti toti copacii care nici nu stiu comenzile, o sa ajunga serverul praF. Daca eram in locul vostru, si dadea manutza de exemplu 5 banuri aiurea, tot nu ii scoteam adminul. Trageti la raspundere pe cei care joaca des si isi fac treaba. E logic, aia care intra odata pe saptamana e greu sa greseasca. De exemplu acu se joaca 5v5. Bafta!
	 | 
| 
					« Next Oldest | Next Newest »
				 |