07-31-2011, 03:25 PM
Eu zic contra. Explicatia este:
Ma uitam pe un jucator (dar fara sa stau spectator, cand a intrat a intrebat cine este admin?) terro era afk si nu i-am dat slay la care "dOk" isi zice parerea
*DEAD* dOk : slay
....
*DEAD* dOk : SSLAY
....
*DEAD* dOk : gata fac cerere de admin
.....
*SPEC* Fire`` : Este in basza
*DEAD* dOk : fire dormi ?
*DEAD* dOk : ai admin degeaba?
.... psay
(dOk) Fire`` : TACI !!
dOk : nu vreau
wakk ii da ban si scrie un motiv sa vada toti jucatorii la care "dOk" incepe sa-l intrebe pe wakk ca de ce ii da ban de ce nu-i dat ban, sau de ce nu a facut aia sau (chestii copilaresti).
.....
Fire`` : dOk nu mai comenta
....
dOk : ysi tu ai degeaba admin
....
dOk : dc nu l-ai rugat si frumoos? (catre wakk)
Fire`` : Liniste copii
....
dOk : fire.
dOk : abtine-te
*SPEC* Fire`` : SAu ce?
.....
dOk has left the game.
Sunt deacord sa primeasca cineva admin pe server daca mai si joaca pe el, daca aduce 1-2 jucatori, daca stie jocul, dar cand el face cerere de admin doar sa foloseasca comanda "slay"... nu sunt deacord.
Ma uitam pe un jucator (dar fara sa stau spectator, cand a intrat a intrebat cine este admin?) terro era afk si nu i-am dat slay la care "dOk" isi zice parerea
*DEAD* dOk : slay
....
*DEAD* dOk : SSLAY
....
*DEAD* dOk : gata fac cerere de admin
.....
*SPEC* Fire`` : Este in basza
*DEAD* dOk : fire dormi ?
*DEAD* dOk : ai admin degeaba?
.... psay
(dOk) Fire`` : TACI !!
dOk : nu vreau
wakk ii da ban si scrie un motiv sa vada toti jucatorii la care "dOk" incepe sa-l intrebe pe wakk ca de ce ii da ban de ce nu-i dat ban, sau de ce nu a facut aia sau (chestii copilaresti).
.....
Fire`` : dOk nu mai comenta
....
dOk : ysi tu ai degeaba admin
....
dOk : dc nu l-ai rugat si frumoos? (catre wakk)
Fire`` : Liniste copii
....
dOk : fire.
dOk : abtine-te
*SPEC* Fire`` : SAu ce?
.....
dOk has left the game.
Sunt deacord sa primeasca cineva admin pe server daca mai si joaca pe el, daca aduce 1-2 jucatori, daca stie jocul, dar cand el face cerere de admin doar sa foloseasca comanda "slay"... nu sunt deacord.
Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri!