Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cerere admin mare !
nume:Arbore
prenume:Marius Constantin
nick:JeaX
timp de cand joc pe sv:1 an si 8 luni
timp de cand joc CS:5 ani
YM:marius_jm3k@yahoo.com
ip:92.83.174.132
sat:chiperesti,comuna:tomesti,jud:iasi
varsta:20
Reply
ProWink
Reply
contra

Din cate am inteles eu de la catalin a marit el niste admine cand i-a scos pe ceilalti.. deci eu zic ca mai trebuie sa mai treaca o perioada pana la mariri
Reply
ai 15 ani si tu cica ai 20 =)) plus de asta NU exista satul chiperesti comuna tomesti ci SAT CHIPERESTI COMUNA TUTORA mincinosule !
Reply
MQ|Jeax te invit sa postezi o copie a buletinului tau sa ne hotaram si noi de anumite detalii.
Reply
in sfarsit zuzu :X Asa in sfarsit o sa va comvingeti !!! si yo vam spus de mult !!!

a si inca cv mie nu mie ciuda ca a luat el admin aici multi cred asta mie ciuda ca minte intr-un hal mamaaa ca el la adus pe emy si pe br33ad care astia 2 is veri mei ! daca vrei sami dai ban te implor dami ban dupa ce vad si eu rezultatu !!! >Big Grin<
Reply
o intrebare simpla : De ce doresti admin mai mare ? (intrebare valabila si pentru toti ceilalti admini care vor toate literele, sa nu mai deschid alt topic ca tot veni vorba de admin marit).
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!
Reply
sincer vreau pt ca intra unii codati din raducaneni si nu am cum sa banez .....
altii au internet prin romtelecom daca le dai ban nu conteaza pt ce motiv da un restart de la modem si nu am rezolvat nimic si cam de asta.....dar acum as vrea si eu sa stiu de ce ceilalti au vrut admin mare si nu au ramas cu adminu mic ?
Reply
mQ|JeAx Wrote:sincer vreau pt ca intra unii codati din raducaneni si nu am cum sa banez .....
altii au internet prin romtelecom daca le dai ban nu conteaza pt ce motiv da un restart de la modem si nu am rezolvat nimic si cam de asta.....dar acum as vrea si eu sa stiu de ce ceilalti au vrut admin mare si nu au ramas cu adminu mic ?

pune copie dupa buletin , ca daca nu, probabil no sa mai ai ce mari.
Reply
si acuma de unde sa fac copia ca nam de pe ce sa fac Sad
Reply
mQ|JeAx Wrote:si acuma de unde sa fac copia ca nam de pe ce sa fac Sad

poza cu web , poza cu aparatu , poza cu telu , scanare de la imprimanta , faci rost de la un prieten de un aparat si pui poza aici .... nu ma tradu ca n-ai de unde , ca astea is vrajeli!
Reply
daca nu vreti sa ma credeti nu am ce va face scoateti adminu dati si ban si gata !
Reply
ia si fa ma poza ca ai lg ks-360 so telefonu ia si pune poza si nu mai rupe mujchii aici ! sa vada lumea cat ai putut mintii ! atat !
Reply
wa oaio vino si vezi daca am altcv la telefon inafara de incarcator si casti nu mai manca atata kaka esti cumva admin ? aici eu am facut cerere de marire nu's la reclamatie ca sa vorbeasca toti asa ca ia si taci !
Reply
Jeax esti copil. Nu meriti nici macar o litera, apoi marime. PA!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)