Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cerere admin fr0zen
nick - fr0zen
ore jucate: 310:01:54
steam id: STEAM_0:1:34240383
ip - 46.214.132.231
net: NextGen
varsta: 23 ani
motive: stiam ca se acorda ceva daca esti in top 5, am fost clasat pe 3, luna trecuta..... si sa stau geana pe copii care strica jocu
eu nu stiu cum a fost topul de luna trecuta dar iti dau pro slot , daca e sa ai admin asteapta deciziile administratotilor

bafta !! sa ai o zi faina !!
contra .....
Un prieten rar trece .... tu nu`l observi macar ...
Tu nu, cauta alt server.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
verde Wrote:Tu nu, cauta alt server.

Tu dai admine de la tine? Lasa lumea sa se exprime!
1 sansa sa vedem ce poate.
http://youtu.be/ipYuaShUuA0

Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat.
playa Wrote:
verde Wrote:Tu nu, cauta alt server.

Tu dai admine de la tine? Lasa lumea sa se exprime!

Omu asta are ban de la mine si nu i mai tolerezi nimic.
am uitat de asta, apropo adminul vostru da ban permanent pt ca l-am facut de ras pe public ca foloseste script, cica instigare la public...asa ceva nu se face din cate stiu eu. in fine si greseala e a mea ca l-am dat de gol spunand pe server (baiatul a luato prea personal si avand functie da ban permanentSmile, toti de pe server is nemultumiti de stilul lui
Baiatule invata cs si fa si tu macar odata scor pozitiv nu imi zi tu mie ca am script, de 4 ani adminez si ma cunoste fiecare in parte, nu vii tu si arunci cu rahat si instigi toti jucatorii la pro.stie. N ai ce cauta pe server datorita comportamentul infect de care dai dovada.
fr0zen Wrote:am uitat de asta, apropo adminul vostru da ban permanent pt ca l-am facut de ras pe public ca foloseste script, cica instigare la public...asa ceva nu se face din cate stiu eu. in fine si greseala e a mea ca l-am dat de gol spunand pe server (baiatul a luato prea personal si avand functie da ban permanentSmile, toti de pe server is nemultumiti de stilul lui

Nu stiu ce ai cu verde, e un tip dragutzZZZZZZZZZZz, din pacate, gesturile tale, gen"da-l sun pe gh0st" pentru un amarat de gag, si alte glume in program cu tilicar,nu m-au convins sa-ti dau pro,din pacate ai un contra! poate iti schimbi comportamentu si revii.
nu mai incuiati topicul! Cine tot incuie topicul inainte de o decizie? Verde si wakk terminati-o!

frozen admin mic, regulile sunt reguli.
Frozen trimite-mi user si parola pe privat.

Comanda pentru setarea parolei este setinfo _pass parola
nasol rezultat
Un prieten rar trece .... tu nu`l observi macar ...
boooohhh decizia e decizie ....ce e cu rosu se respecta !!! :?
Sa fie el sanatos, daca mai mananca rahat la adresa mea zboara si de pe forum si server. Sa vedem cat rezista ca admin atunci. Asta e a 3 sansa si ultima pe care i-o dau, sper sa nu fie scandal. Jammin nu traiesc din counter dar calmeaza-ti papusa.
nu stiu despre ce papusa vorbesti tu acolo, iar aici e topic pentru cereri admini. Pe frozen nu il stiu, in schimb il cunosc pe Tilicar Smile Lui i-as da admin!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)