Threads: 13
playa Wrote:ooo ms jammin...nu ma asteptam...dar sa stii ca si tu joci exact ca mine 8)
daca jucai mai des pe sv erai si u prin preferintele oamenilor lumea te-a uitat a venit generatia tanara si ti-a luat fata
)
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Threads: 23
tare tare playa =))) =)))
Threads: 5
gata cel mai tare jucator este "b1Zu" inca nu prea a jucat mult pe servar ...dar va intra cand isi va reveni steam-u .... nu poate juca no steam ...
ToTi ItI vOr BiNeLe .... NuI LaSa Sa Ti-L Ia.... PlECaT inTR-o LuM3 FarA ZdRenTe ...
Dupa parerea mea cel mai bun jucator pe server in momentu de fata este jst ........
marutzu10 Wrote:gata cel mai tare jucator este "b1Zu" inca nu prea a jucat mult pe servar ...dar va intra cand isi va reveni steam-u .... nu poate juca no steam ...
) offtopic nici nu a jucat si gata e cel mai bun...aici se vb de jucatori activi nu de viitoare sperante
savvy Wrote:mam hotarat : GOGU NR.1 :>))
nu era cazul sa zici asta eu din fraza asta pe care ai spus-o am inteles k eu is but si intr-un fel is comparat cu dragomir!!! nus eu k bofanel, eq,danutzz,chaos,spooky,dar is peste majoritatea playerilor de pe sv
las-o balta si numai pronunta numele meu in orice circumstanta
nu esti mai inteligent
ms Bft
1.Nus modest is realist 2.glumele tale nu au sare nici piper 3.persoana ta sincer nu ma intereseaza. gata subiect inchis Bft
Threads: 22
-kar,danutzZ,spooky,Psyke
Banii fac pamantul sa se-nvarta..