Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
care?
playa Wrote:ooo ms jammin...nu ma asteptam...dar sa stii ca si tu joci exact ca mine 8)
daca jucai mai des pe sv erai si u prin preferintele oamenilor lumea te-a uitat a venit generatia tanara si ti-a luat fata Smile)
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
tare tare playa =))) =)))
[Image: snc00040pw.jpg]
Bofanel& Manutza BeSt FRIENDS !!! (^^)
gata cel mai tare jucator este "b1Zu" inca nu prea a jucat mult pe servar ...dar va intra cand isi va reveni steam-u .... nu poate juca no steam ...
ToTi ItI vOr BiNeLe .... NuI LaSa Sa Ti-L Ia.... PlECaT inTR-o LuM3 FarA ZdRenTe ...
faza dura la jamminSmile)) Bofanel si pe tn te pun ca jucator Bun ai votul meuBig Grin
Dupa parerea mea cel mai bun jucator pe server in momentu de fata este jst ........
marutzu10 Wrote:gata cel mai tare jucator este "b1Zu" inca nu prea a jucat mult pe servar ...dar va intra cand isi va reveni steam-u .... nu poate juca no steam ...
Smile) offtopic nici nu a jucat si gata e cel mai bun...aici se vb de jucatori activi nu de viitoare sperante Wink
mam hotarat : GOGU NR.1 :>Smile))
marutzu10 Wrote:gata cel mai tare jucator este "b1Zu" inca nu prea a jucat mult pe servar ...dar va intra cand isi va reveni steam-u .... nu poate juca no steam ...

hahaha
de ce adica daca joci bine pe steam pe non-steam nu mai poti? xD =))
daca e legat de acceleratie....de -noforceuri daca stii ce sunt alea...se pot pune si la non steam Tongue
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
savvy Wrote:mam hotarat : GOGU NR.1 :>Smile))
nu era cazul sa zici asta eu din fraza asta pe care ai spus-o am inteles k eu is but si intr-un fel is comparat cu dragomir!!! nus eu k bofanel, eq,danutzz,chaos,spooky,dar is peste majoritatea playerilor de pe sv Wink las-o balta si numai pronunta numele meu in orice circumstanta Wink nu esti mai inteligent Wink ms Bft
jti un gogule ejti modest Smile)) o fac nise glume si u o iei in serios ...plus pe deasupra imediat te legi si de persoana mea
1.Nus modest is realist 2.glumele tale nu au sare nici piper 3.persoana ta sincer nu ma intereseaza. gata subiect inchis Bft
gogu Wrote:
nu era cazul sa zici asta eu din fraza asta pe care ai spus-o am inteles k eu is player si intr-un fel is comparat cu dragomir!!! nus eu k eq,danutzz,chaos,spooky,dar is peste majoritatea playerilor de pe sv Wink las-o balta si numai pronunta numele meu in orice circumstanta Wink nu esti mai inteligent Wink ms Bft

ai uitat sa ma treci in lista aia de mai sus gogule ...... Smile) Smile) glumesc ,,,,incerc sa va fac sa mai radeti si voi unpic
[Image: snc00040pw.jpg]
Bofanel& Manutza BeSt FRIENDS !!! (^^)
safta Wrote:
gogu Wrote:
nu era cazul sa zici asta eu din fraza asta pe care ai spus-o am inteles k eu is player si intr-un fel is comparat cu dragomir!!! nus eu k eq,danutzz,chaos,spooky,dar is peste majoritatea playerilor de pe sv Wink las-o balta si numai pronunta numele meu in orice circumstanta Wink nu esti mai inteligent Wink ms Bft

ai uitat sa ma treci in lista aia de mai sus gogule ...... Smile) Smile) glumesc ,,,,incerc sa va fac sa mai radeti si voi unpic
mai uita-te odata Wink)
-kar,danutzZ,spooky,Psyke
Banii fac pamantul sa se-nvarta..
vai playa =))

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)