Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
repunere admin smantanosu
Nume:Blanaru
Prenume:Adrian
nick (actual si cu care ai mai jucat): smantanosu , ada etc.
timp de cand joc pe server: 4 ani
YM: <!-- e --><a href="mailto:adryan_blanaru@yahoo.co.uk">adryan_blanaru@yahoo.co.uk</a><!-- e -->
oras: Barlad
varsta:22
steam idConfused0vik0
ore jucate : 120
Fiecare gresim, eu mereu te am vazut competent ca admin...asteptam un rasp de la domni
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Esti in top 10 la numarul de ore petrecute pe server , asa ca iti repun adminul. Te rog sa nu mai dai ban/destroy fara poze/demo. hf
nu vreau sa ma bag aiurea, insa zuzuk are dreptate. stiu ca e nasol la ora 8 juma dim cand ai testosteron in tine si dai numa capuri si vine un "baiet" cu mai mult testosteron ca tine, insa tre sa fii atent si la restu de pe svr si sa nu dai din auzite, direct fara ss, destroy si altele. PAREREA MEA! Big Grin
fain precedent, adminul lui trebuia repus pe 10 mai, da in fine! De acuma, cand se va scoate adminula altu, va face la fel sta o saptamana si dupa hai ba, ca oricum mi-l pune inapoi.

ps:inca astept sa-i suspende cineva adminu lu sss, dupa reclamatia asta <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/reclamatii-admini/destroy-degeaba-t7675.html#p66207">reclamatii-admini/destroy-degeaba-t7675.html#p66207</a><!-- l -->
wakkkK Wrote:fain precedent, adminul lui trebuia repus pe 10 mai, da in fine! De acuma, cand se va scoate adminula altu, va face la fel sta o saptamana si dupa hai ba, ca oricum mi-l pune inapoi.

ps:inca astept sa-i suspende cineva adminu lu sss, dupa reclamatia asta <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/reclamatii-admini/destroy-degeaba-t7675.html#p66207">reclamatii-admini/destroy-degeaba-t7675.html#p66207</a><!-- l -->

Momentan , eu am fost desemnat de gh0st sa ma ocup de admine , nu tu! Cand o sa te ocupi tu de admine , atunci sa faci cum crezi tu ca e mai bine . Eu mai discut si in particular cu Marian , adminul lui smantanosu si a lui verde au fost repuse mai devreme deoarece joaca mult pe server si au treaba cu adminatul (cine nu munceste .. nu greseste) , spre deosebire de alte persoane care mai mult vorbesc aiurea decat sa admineze!
Zuzu Wrote:
wakkkK Wrote:fain precedent, adminul lui trebuia repus pe 10 mai, da in fine! De acuma, cand se va scoate adminula altu, va face la fel sta o saptamana si dupa hai ba, ca oricum mi-l pune inapoi.

Momentan , eu am fost desemnat de gh0st sa ma ocup de admine , nu tu! Cand o sa te ocupi tu de admine , atunci sa faci cum crezi tu ca e mai bine . Eu mai discut si in particular cu Marian , adminul lui smantanosu si a lui verde au fost repuse mai devreme deoarece joaca mult pe server si au treaba cu adminatul (cine nu munceste .. nu greseste) , spre deosebire de alte persoane care mai mult vorbesc aiurea decat sa admineze!

N-am chef de polemici, fa cum vrei, doar mi-am spus punctu de vedere. Corect ce ai spus, de vorbit aiurea nu vorbesc.

Ai idee, cam cati prieteni mi-au batut obrazu din cauza, unora de pe aici? ca au primit destroy/ban degeaba. Iti zic eu NU. Dar discutiile astea trebuiesc duse pe privat.
daca au ceva de spus , sa intre pe forum si sa rezolvam , sa nu lasam lucrurile nerezolvate !
wakkkK Wrote:
Zuzu Wrote:

N-am chef de polemici, fa cum vrei, doar mi-am spus punctu de vedere. Corect ce ai spus, de vorbit aiurea nu vorbesc.

Ai idee, cam cati prieteni mi-au batut obrazu din cauza, unora de pe aici? ca au primit destroy/ban degeaba. Iti zic eu NU. Dar discutiile astea trebuiesc duse pe privat.

Ai idee ca eu am fost singurul "rosu " care te-am propus global moderator ? Ai idee ca eu vorbesc in particular cu altii "rosii" cand luam o decizie , ai idee ca la urmatorul comentariu aiurea la decizia "ownerilor".. persoana respectiva o sa fie banata permanent pe forum si pe server?

Nu sunt un robot setat dupa reguli , pentru ca nu poti compara un admin gen lorry care nu are nici o treaba si da un ban odata la un secol , cu un admin gen Verde care din 10 banuri , 9 le da corect cu dovezi . Si cu aceasta ocazie ,anunt ca in momentul cand mai intru pe server si gasesc vreun codat , la toti adminii (indiferent de rang) care sunt pe server in acel moment le scot accesele definitiv ! M-am saturat sa intru odata la 2 zile si sa am timp jumatate de ora si sa nu pot juca ca trebuie sa stau spectator sa le fac demo la codati , cand alti admini nu au nici o treaba!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)