Poll: Ce gen de muzica preferati?
You do not have permission to vote in this poll.
Raggaeton
0%
0 0%
Hip-Hop
19.05%
4 19.05%
Rock
4.76%
1 4.76%
House
47.62%
10 47.62%
Pop
9.52%
2 9.52%
Manele
19.05%
4 19.05%
Populara
0%
0 0%
Total 21 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce gen de muzica preferati?
a da..
PS: ce sti uh? :lol: :lol:
dak nu asc.. inseamna ca nu dati chefuri pe manele deci.. nu prea sti cum e..doar u zi zis k nu asc :-"
cocos mah Smile)...tu in weekend..adik nu tu....knd o sa mai creshti...unde o sa mergi in Club sau in crama la lautari? Smile)Smile) :lol: :lol:
nu cred ca e vorba de bani intre tiesto si guta.. mai mult de fani.. pe guta il admira vreo 500.000 de oameni, dar pe tiesto.. MILIOANE.
ikks Wrote:nu cred ca e vorba de bani intre tiesto si guta.. mai mult de fani.. pe guta il admira vreo 500.000 de oameni, dar pe tiesto.. MILIOANE.

zeci de miliarde=)))....pakt k se reduce numa la mill pff...ce planeta mikSmile)....miam adus aminte de o intrebare la conquiztador...k ce populatzie are ns ce orash din Botoshani...si unu o bagat acolo un numar de nici china nare atatzia locuitori=))))

sau ink o perla: ce unseamna USB=)))....United States Bus =)))))))))))
A dat aseara la stiri secvente de la concertul lui Gutza de la Sibiu.SI a fost faza zilei pentru mine 8) .Ca manelistul nu a cantat si si'a luat sticle in cap de la spectatori.Genial.Doar la ei se mai poate intampla asa ceva.Recunosc ca am vazut asta si la Iasi la un concert OCS cand a cazut solistul de pe scena mort de beat.Dar asta e alta poveste.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)