Threads: 8
Playa, da-mi o idee cum sa-i demonstrez lui Catalin ca nu am cod.
Ii spuneati lui smantanosu sa nu mai bage mana in foc, astazi o sa vina la mine si o sa se uite cum joc, desigur fara config, poate se va tine cont si de asta.
ALL IN!
Threads: 13
Catalin nu e singurul care a zis ca esti dubios.au mai fost si altii....
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
gogu said;
Doar ca sa fie contra ziselor mele. :lol:
ALL IN!
Threads: 13
SebastiaN Wrote:gogu said;
Doar ca sa fie contra ziselor mele. :lol:
esti penibil.nu vreau sa enumar admini care au zis ca ai cod pt ca nu vreau sa ma bag,daca se vor uita la topicul asta si vor vrea sa intervina e treaba lor.Parerea mea e ca mai bine sa ne lasi ai facut destul scandal,deranj si panarama!Serverul nu are nevoie de tine si n-o sa-ti simta nimeni lipsa.Iti urez un calduros PA
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Threads: 23
are voie pe server sau nu ?!
Threads: 23
eu astept un raspuns de la un administrator ( CATALIN , DJ ) pentru ca ieri Mihai era in stare sa ne scoata adminul , fiindca toata lumea il suspecta de cod si noi nu stiam ce sa facem.
ii faceai demo.simplu. apoi puneai pe site sa'si dea cu parerea toti adminii...
:|
Threads: 275
iar no-recoil-ul nu se vede nici daca stai langa jucator...de fapt unii joaca cu no-recoil si habar nu au deoarece trag configuri de pe net ce contin scripturi interzise. Deja am spus prea multe si deja se stie prea multe despre no-recoilul asta. Oricum am mai sesizat jucatori care au recoil anormal, adica minimizat spre zero
Am intrebat multa lume despre acest "no recoil", raspunsul a fost: "am auzit de el, dar nu am auzit pe nimeni sa fie prins cu asa ceva"... faptul ca ai citit pe un forum, nu inseamna ca gata, stii exact ce e ala. Si spune-i lui catalin ca nu am aim, te rog.
ALL IN!