02-23-2012, 08:52 PM
gh0st Wrote:amis Wrote:vreau sa joc cs (( a fost un dobitoc de belgian sa imi vada pc ul si mi a facut el mai nik pe acolo si cik nu am probleme cu placa video si nu mai stiu ce...si ii arat k imi zice in eroarea aia de ceva ce tine de ram si el imi zice k nu se pricepe... doamne dumnezeule k imi venea sa i dau cu pc ul in cap.... daca a mai intalnit cineva eroarea asta poate ma puteti ajuta...plssssssss!!!!dumane fata inca nu ai rezolvat?..
am scris mai sus ce trebuie sa faci...e simplu.... zi ce nu ainteles..sa-ti explic detaliat..
eu am inteles ce ai zis tu acolo marian dar nu ma pricep eu sa le fac..asa k am chemat pe unu kre teoretic ar fi trebuit sa imi rezolve atata timp kt era domeniul lui...i-am tradus ce ai zis tu acolo... dar el nu a scos nici o placa de ram sau mai stiu eu ce... si a zis k nu am nici o problema cu ram-ul pc ului sau cu placa video.. deci acu tre sa gasesc pe unu care intradevar stie..am vb cu un roman...care si el joaca cs..si mi-a spus k trece sapt asta..vad k sapt e pe sfarsite si eu ink il astept...sper sa vina...
noth!ng u-s