Threads: 43
PAREREA MEA : neaparat ar trebuie sa aiba acces admini mici la comanda amx_ss ca uneori nu sunt admini mari pe server si sunt unii care joaca bine
si iti da impresia ca au coade , daca le dai ban intreaba de ce :| . PAREREA MEA !
Threads: 136
deci sa va clarific lucrurile
1 EXE dak continui cu comentariile te alegi cu ban pe forum
2 zuzu o zis k o sa deschida subiectu in viitoarea coferintza
3 aici posteaza doar adimnii mari parerea pt k voi normal k va sustzinetzi cauza
viitoarele posturi kre nu se refera la subiect si nu sunt postate de catre adminii mari si/sau full vor fi STERSE!
Threads: 43
diabia acum am vazut -k^ ce ai scris si daca ma uit bine am zis PAREREA MEA !!! apropo cati ani ai ? serios
Threads: 34
deci -k la urmatorul post care il scri unde nu ai nici o treaba .. ai ban permanent pe forum .. daca se adreseaza adminilor .. atunci adminii isi dau cu parerea .. nu tu care esti un simplu jucator .... deci repet pentru ultima data .. inca un post unde nu te priveste si ai ban pe forum :!:
Threads: 36
ar fi ceva sa ni se dea amx_ss.. dar cred k e useless pentru ca nu avem comanda de ban.. deci.. nu-ti da nici pozele, te si injura...
Threads: 275
stiti de ce nu aveti comanda de ban? pentru ca exista admini mici si admini mari si asa v-a fi mereu pana o sa se puna regula cu adminii peste 18 ani.
Threads: 23
exista un topic unde se vede cine are admin mare si cine are admin mic .....va rog astept raspuns
Threads: 275
ba voi sunteti cu capu....v-am zis nu mai dati reply....sa mor de nu iti scot safta nexttime accesu la Admins Only