Threads: 155
am vazut demo-ul.intradevar avea aim. ce nu inteleg sunt 2 lucruri: 1. de ce ar juca cu aim knd sunt admini mari pe harta (zuzu,dj)
2. cand am mai jucat cu el inainte spray logoul lui era sigla de la valve.de ce in demou-l asta are b-ul ala??? doar nu cred k l-a palit asa deodata sa isi schimbe spray logo-ul.
Zic sa se verifice ip-urile si sa se compare. oricine ar fi,fost fie el fie altcnv, avea aim sigur.
Threads: 40
eu unul recunosc ca am gresit si astept sa mi se scoata adminul... nu as fi crezut ca poate sa recurga la cod un jucator ca el...
Threads: 13
burlaku Wrote:eu unul recunosc ca am gresit si astept sa mi se scoata adminul... nu as fi crezut ca poate sa recurga la cod un jucator ca el...
same
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Threads: 34
terminati ma cu scoaterea adminelor pentru simplul fapt ca sunteti prea creduli , data viitoare nu va mai bagati mana in foc , etc si fiti mai calculati in cea ce spuneti.
Threads: 275
a stat careva de vorba recent cu spooky? pe mess ? la telefon...ma refer de cand a fost prins cu cod
Threads: 28
spooky,daca tu esti in demo-ul ala,esti PROST..pe bune
si nu ai cum sa imi demonstrezi ca nu esti
hai sanatate!!
Threads: 106
mda. dupa acest demo, am ramas trist ! spooky are slot ? daca intradevar el e spooky, mare greseala a facut .
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 22
smantanosule respect frate,cand o sa pot sa ajung la una din intalniri in iasi sau cand o sa treci prin bucale ai cateva beri de la mine.
daca spooky asta e playerul care juca si acum 2 3 ani cu noi p sv nu am cum sa stiu dar ca spooky asta de acum e codat eu unul eram 100% sigur...am si facut cerere verificare cateva seri in urma,pacat ca atunci nu stiam cum se face un demo(intre timp ms zuzu ptr explicatii)..oricum si eu il pandeam pe subsemnatul...ca nu ai cum sa joci asa.
stiu ca la cererea mea mi s-a spus ca e pro fost pgl asa ca ajunsesem sa ma uit pe youtube la pgl players...si nici macar la aia nu am vaz fazele pe care le facea pe snow cu mn piri si inca 2 acum cateva seri in urma
Respect man..deci pana la urma nu eram eu han.dicapat.