12-09-2012, 09:07 PM
se juca harta inferno, eram 10-10 se juca super frumos, iar adminul Dey a dat la vot de_dustyaztec ! bineinteles ca nu a vrut nimeni harta ! a iesit against, si a mai dat odata ! si la fel sa intamplat ! apoi mam uitat la harti si am vazut ca de_cbble nu sa jucat deloc ! m`au aprobat ceilalti jucatori ca ar fii buna un cbble (skinnylove ,rAd, dadley etc). insa Dey nu a vrut si a bagat direct dustyaztec! cand am inceput harta l`am intrebat dc a bagat harta pentru ca nimeni nu a vrut ! si mia dat direct gag ! apoi am dat retry ca vroiam sa vb cu el ! si la fel mia dat iar gag cu amenintare de ban !
parca sa tinea cont de jucatori , si ca daca nu vor o anumita harta se da la vot alta !
P.S. : SA STITI CA SA GOLIT SERVERUL IN MOMENTUL CAND Dey A BAGAT HARTA ! ERAM 20 DE JUCATORI, APOI AU RAMAS 11 !
SPER SA TINETI CONT DE CE SPUN !
parca sa tinea cont de jucatori , si ca daca nu vor o anumita harta se da la vot alta !
P.S. : SA STITI CA SA GOLIT SERVERUL IN MOMENTUL CAND Dey A BAGAT HARTA ! ERAM 20 DE JUCATORI, APOI AU RAMAS 11 !
SPER SA TINETI CONT DE CE SPUN !