08-24-2010, 10:09 AM
Continut:
- numele adminului : LoL
- nickul tau cu care ai jucat pe server in acel moment : LeGoLaS
- ce comanda a fost aplicata asupra ta sau cu ce a gresit adminul fata de tine : Ieri am luat destroy de 2 ori.Jammin : Ma vezi ca ala are silent aim CE FACI ???? NU IEI ATITUDINE?; LoL: A da are silent aim !(ca papagalu)-si apoi pac destroy.Ati vazut cu totii faze cu caini care prind obiecte din aer, ce sar ft tare ei asa a fost si lol.... Jammin a aruncat pastila si LoL a prinso din aer! Hai cutu! BVBVBVB.Iar apoi azi am vrut sa intru pe srv hopa stai ca am ban. Pt ce? Intrebatil pe LoL. S-a manifestat zeitatea din el si mi-a dat ban. Cred ca esti zeul tiganilor ca esti tare scarbos.... Nu ti-am zis nimic.... de obicei nu am treaba cu nimeni de pe srv.... Dar tu faci o exceptie.
- dovezi [poze; demo; copy-paste consola] fara acestea reclamatia va fi stearsa :
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin LoL
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : UN MARE CODAT
[AMXBANS] Reason : ' silent aim '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 93.113.18
Dupa cum se vede am primit ban dupa destroy.....
- ce sanctiune propuneti pt acest admin dak este gasit vinovat : Sa i se ia puterile alea de zeu ca e periculos...... Sa nu rastoarne Olimpul..... Ma intelegeti voi
- numele adminului : LoL
- nickul tau cu care ai jucat pe server in acel moment : LeGoLaS
- ce comanda a fost aplicata asupra ta sau cu ce a gresit adminul fata de tine : Ieri am luat destroy de 2 ori.Jammin : Ma vezi ca ala are silent aim CE FACI ???? NU IEI ATITUDINE?; LoL: A da are silent aim !(ca papagalu)-si apoi pac destroy.Ati vazut cu totii faze cu caini care prind obiecte din aer, ce sar ft tare ei asa a fost si lol.... Jammin a aruncat pastila si LoL a prinso din aer! Hai cutu! BVBVBVB.Iar apoi azi am vrut sa intru pe srv hopa stai ca am ban. Pt ce? Intrebatil pe LoL. S-a manifestat zeitatea din el si mi-a dat ban. Cred ca esti zeul tiganilor ca esti tare scarbos.... Nu ti-am zis nimic.... de obicei nu am treaba cu nimeni de pe srv.... Dar tu faci o exceptie.
- dovezi [poze; demo; copy-paste consola] fara acestea reclamatia va fi stearsa :
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin LoL
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : UN MARE CODAT
[AMXBANS] Reason : ' silent aim '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 93.113.18
Dupa cum se vede am primit ban dupa destroy.....
- ce sanctiune propuneti pt acest admin dak este gasit vinovat : Sa i se ia puterile alea de zeu ca e periculos...... Sa nu rastoarne Olimpul..... Ma intelegeti voi