02-24-2009, 03:29 PM
vreau sa fac si eu reclamatie contra venom,care abuzeaza a 2 oara de statutul lui de admin p serv...si imi da ban aiurea.prima oara aqm vreo sapt cand erau niste ech f dezechilibrate si tot comentam sa le echilibreze...mi-a zis sa tac..i-am zis ca nu vreau...dp mai aparuse ink un player cu numele meu(banuiesc k el era...care vb la pers 1 ca e prost etc)..m-am enerv si i-am zis cva de dulce,eu am primit ban)nici mak gag..ala care-si pusese numele meu nik)..si a doua oara a abuzat azi..knd iar kick ptr "injurii la adresa adminului".ceea ce am zis e cva de genu:"ooo venim pretene iar p serv..nu-mi mai dai iar ban ***"...(si aici dpdv al meu nu intentia CONTEAZA CI FAPTUL K NU AM SCRIS INJURATURA...STELUTELE ALEA POATE FIEK SA LE INTERPRETEZE CUM VREA...si asta e culmea sa iau ban ptr intentia de a adresa injurii adminului
ps:k intr-adevar il am pe venom "la suflet" si k at cand bine vb de el "sufletul meu" se afla mai pe la mezanin asa(cum ban k e valabila si viceversa)e partea a doua..insa aici vbm ddpv practic k nu e corect sa iau ban ptr ***..dak intradevar puneam literele in locul stelutelor atunci da...si oric stiam k intia se da gag dp ban 30 min 1 h 20 si kt mai sunt perioadele ..asa k venim sa imi "do re mi fa sol la si do"
ps:k intr-adevar il am pe venom "la suflet" si k at cand bine vb de el "sufletul meu" se afla mai pe la mezanin asa(cum ban k e valabila si viceversa)e partea a doua..insa aici vbm ddpv practic k nu e corect sa iau ban ptr ***..dak intradevar puneam literele in locul stelutelor atunci da...si oric stiam k intia se da gag dp ban 30 min 1 h 20 si kt mai sunt perioadele ..asa k venim sa imi "do re mi fa sol la si do"