Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problema id mess
#1
Pana azi mi-a mers, de azi nu mai vrea.. am niste chestii pe mail-ul ala care-mi trebuie cum fac sa-l sparg? sau macar sa pot intra in el,imi tot cere raspunsurile la intrebarile secrete,cum pot scapa de ele si sa intru pe mail?!
Reply
#2
mai incearca.asa mi-a aparut si mie o data cand eram in Chisinau , apoi a 2 a zi a mers...poate o fi si la tine asa
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Reply
#3
of of of, backup mail! Cata lume am auzit cu probleme cu yahoo-ul. In primul rand puneti informatiile corecte in cont, iar in al doilea rand faceti-va backup mail. Uiti parola la un email ti-o recuperezi cu ajutorul celui de-al doilea email.
Reply
#4
Incearca sa te loghezi de pe mai multe calculatore, sau sa incerci sa intrii de pe messager apoi mail. Am mai patit si eu asta si astfel am reusit...acuma nu stiu sigur problema ta.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Reply
#5
(03-25-2013, 02:14 PM)verde Wrote: Incearca sa te loghezi de pe mai multe calculatore, sau sa incerci sa intrii de pe messager apoi mail. Am mai patit si eu asta si astfel am reusit...acuma nu stiu sigur problema ta.Am incercat.. de pe toate pc-urile dar la fel..nu vrea sa ma lase sa intru pe mess,in schimb la mail aceeasi poveste cu intrebarea aia...ps: jammin am pe alt mail chestia cu back-upul dar la fel.. imi cere intrebarea secreta.
Reply
#6
Pai si nu mai stii intrebarea secreta? Sau raspunsul?
Reply
#7
pai chiar nu inteleg ce e asha complicat?... ceteste cu atentie.. adik daca unu a uitat parola nu se poate fara raspunsul ala? ..
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming

[Image: 21s7sifhc1p.png]
Reply
#8
Din cate cunosc eu, nu prea se poate...ori stii raspunsurile ori ai backup mail(pe care-l pui atunci cand creezi contul, sau dupa). Poti sa trimiti o scrisoare la Yahoo, in care sa le explici situatia.
Reply
#9
Am patit si eu asa cu ceva timp in urma. Contul fiind facut prin 2004 nu mai stiam eu intrebarile alea. Am rezolvat fara a raspunde la ele. Nu mai stiu exact pasii, dar daca vrei te ajut
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --

-Darkclan#BuT-

Reply
#10
(03-26-2013, 12:29 AM)JaMMiN Wrote: Pai si nu mai stii intrebarea secreta? Sau raspunsul?

Nu stiu raspunsurile la intrebarile secrete...


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#11
si eu am patit asta ieri parca si intrebarea era " care e numele viitorului tau sot?" =)))))) deci iti dai seama... am intrat de pe alt pc pe messager si a mers fara nici o intrebare...
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Reply
#12
cate grade aveai la bord cand ai conceput contul ?
Reply
#13
ii cam naspa faza...singurele optiuni is intrebarile secrete si backup mail daca l-ai pus pentru resetarea parolei Sad
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)