Am o problema de care m-am lovit astazi, dupa ce am instalat windows-ul si toate programele. Dupa un restart al laptopului toate icon-urile programelor de pe desktop apar in coltul stanga-jos transparente 100%. Daca tin apasat f5, acel coltisor lipsa se vede. Am cautat si pe google dar nu am gasit nimic... Daca ma poate ajuta careva, apreciez. Voi atasa si 2 prynt-uri. Una in timp ce tin f5 apasat si una fara f5.
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
- intrebarea mea este, daca face la fel si cand schimbi icons mai mici sau medii etc..
- teoretic cu un click stanga pe desktop si F5 ar trebui sa revina
- infrarecorder da des eroarea asta, daca il ai instalat dezinstaleaza-l.
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming
Cand schimb rezolutia iconitelor, pe moment dispare acea transparenta, dar cand redeschid laptopul,reapare. Nu am "infrarecorder" instalat. Stau si ma gandesc de ce mi se fac transparente doar icon-urile programelelor si nu "my computer" "documents" "recycle bin" etc. Daca mai stii alt mod...eu le-am incercat pe toate
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --