Threads: 16
dj ...ce sa fac acum sa imi instalez xp dupa ce mi-am luat vista cu licenta ca sa imi mearga un programel ....sa fim seriosi ... Nu am nici un config, e pur si simplu un conflict intre program si windows vista. Pune-te in situatia mea te rog...eu nu am cerut sa fie scos programul, sunt total de acord cu el numai ca macar astept o rezolvare la acest conflict cu vista. Nu este doar situatia mea, sunt forumuri straine dedicate acestei probleme...
"uneori un picior in cap spune mai mult decat o mie de cuvinte"
pff pai ar trebui sa iti reinstalezi windowsul dar avand in vedere ca ti-ai luat si licenta..
Threads: 275
lupo: sfat - search pe google si citeste forumurile cu problema si asa se rezolva.
Threads: 109
daca luati fel de fel de cfg-uri de pe net , care nici nu stiti ce contin si apoi va plangeti ca nu va merge sa intrati pe US.cel mai bine sa vi-l faceti singuri din consola.sa scrieti comenzile uzuale si atat.
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 16
Gata am rezolvat problema
....hmm....si m-am enervat ca nu e nimeni pe server la ora asta...am tras singur in pereti si aia a fost
"uneori un picior in cap spune mai mult decat o mie de cuvinte"