04-22-2013, 01:54 PM
Ce poezii amuzante stiti din copilarie? Gen: "Pisicuta pis pis pis/ Te-am visat azi noapte'n vis", sau "Catelus cu parul cret....", binenteles sunt si unele mult mai vechi!
Poeziile copilariei!
|
04-22-2013, 01:54 PM
Ce poezii amuzante stiti din copilarie? Gen: "Pisicuta pis pis pis/ Te-am visat azi noapte'n vis", sau "Catelus cu parul cret....", binenteles sunt si unele mult mai vechi!
Rica a-nvatat sa zica... parca as incepea )
Poate il paleste nostalgia pe Verde si face infarct p'aci
Cățelușul și oala cu lapte
Cățelușule, să-mi spui Unde-i laptele că nu-i? Cine a umblat prin oale, De le-am găsit pe toate goale? Cine-i hoțul, nu ești tu? Dai din coadă, zici că nu. Dar pe labe și pe bot Ești stropit de lapte tot. Asa mama i-l certa, Si la el ea se uita. Cățelușul supărat, A pus coada intre picioare Si cu capu-n jos plecat A dat fuga drept sub pat Si de-atunci n-a mai furat. Poezie care nu știu cine a scriso dar copii mei au învățato de la străbunica lor, Pricop Catinca(care a decedat acuma 2 ani)
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming [Image: 21s7sifhc1p.png]
04-22-2013, 06:45 PM
Pe o stanca neagra intr-un vechi castel
Unde curge-n vale un rau mititel .................................................... (muma lu stefan cel mare) Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|