Threads: 106
Nu cred ca postez unde trebuie, dar am 1 problema
1. am un Sony Ericsson w810i si dupa cate am inteles de la cativa prieteni sa dus softul la el si ar trebui resoftat..
2. am tot citit pe forum-uri despre resoftare si programe, dar mii frica sa nu imi prind urechile.. :oops: :oops:
3. daca este cineva care se pricepe la resoftat sau cunoaste un prieten ce se ocupa cu asa ceva va rog contact me
YM :
ddestynychild / 0752598883
4. nimic nu e moca
Va Multumesc !
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 209
in pod Ros este o firma in spate la RDS D&D comunication parca se numeste , si mergi acolo si iti rescrie softul !
Threads: 36
softul se poate pun foarte usor si acasa. ma tem ca la vreun service-gsm iti rupe buzunarul. du-te la service si intereseaza-te de pret, daca e prea mare incearca sa gasesti pe cineva care a mai facut asta acasa si se pricepe, ala sigur iti va lua mai putin pentru ca operatiunea dureaza sub 10 minute.
Threads: 275
eu am resoftat nu se k610i...ai grija daca te mananca sa incerci sa il resoftezi mai intai sa ai grija ca iti cere sa salvezi un anumit fisier din telefon, acela fiind fisierul de identitate al telefonului, fara el pa pa telefon, daca l-ai salvat pe ala totul se rezolva. daca vrei stiu eu pe cineva in tudor care ti l-ar putea resofta, si cred ca iti ia pana in 3-4 sute de mii
Threads: 106
Tocmai de asta nici nu as vrea sa il resoftez eu..
Ma ajuta jst cu resoftarea..(jst am fost plecat din localitate
cer scz ca nu te-am anuntat dar nu am avut de pe ce si nici cum;ne auzim zilele astea)
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 60
Suna-l pe RaZeR ... ca el imi resofta si mie w810i ... vezi ca ii mocca la alex cu vreo 20 de lei te rezolva sau mai mocca ... nush sigur ... HF!!! 0745335381
Threads: 275
si eu am kitul si instructiunile de resoftare :roll: