Thread Rating:
 • 0 Vote(s) - 0 Average
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Oferta Fabrica de globuri a lui Moş Crăciun de la Curtea de
#1
Oferta Fabrica de globuri a lui Moş Crăciun de la Curtea de Argeş Oferita de StarholidayS


 • Fabrica de globuri a lui Moş Crăciun de la Curtea de Argeş  Fabrica de globuri a lui Moş Crăciun nu este în Laponia, ci la Curtea de Argeş, unde meşterii sticlari şi decoratori lucrează, în fiecare an, milioane de globuleţe care ajung în casele noastre.

  Podoabele de pom care prind viaţă la noi în ţară, sunt cu atât mai preţioase cu cât ele sunt lucrate manual.

  Va propunem sa asistati impreuna cu elevii dumneavoastra la intreg procesul de fabricatie al globuletelor de Craciun.

  Drumul unui globuleţ din fabrica lui Moş Crăciun şi până în brăduţul unui copil cuminte este extrem de anevoios. Pe scurt, veti vedea cum dintr-o simpla teava de sticla, maestrii suflatori incalzesc si sulfa pret de cateva secunde pentru a da forma ornamentelor. Faza următoare este la pictat, unde alte mâini pricepute redau ultimele detalii, care in final dau viata globurilor.  Agentia de Turism Star Holidays va propune urmatorul program pentru a putea vizita acest minunat loc:

  Plecare din Bucuresti la ora si locul stabilit in prealabil impreuna cu dumneavostra pe ruta Bucuresti – Pitesti - Curtea de Arges.Transport cu autocar modern de pana la 49 locuri, dotat cu incalzire si instalatie audio-video

  Masa de pranz servita la restaurant Camino, meniu complet pentru copii 13- 15 lei/ copil( optional)

  Vizitarea Fabricii de Globuri si intoarcere catre Bucuresti.

  Tariful este de 63 RON si include transportul si intrarea la fabrica

  De asemenea fiecare copil isi poate personaliza la cerere 1 glob cu diametrul de 8 cm, la tariful de 7 lei/ glob, pentru a avea o amintire de neuitat.

  In incinta fabricii se pot achizitiona la preturi de producator obiecte de ceramica, artizanat textil si produse traditionale din zona Argesului.  Datele de plecare sunt disponibile la cererea dumneavoastra, insa in functie de disponibilitatea fabricii, de aceea, daca oferta noastra vi se pare atractiva va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru a efectua rezervarile necesare.
  Telefon: 021.324.22.92 / 0752 847 506 [/list:u]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)