Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum calculez consumul de curent al unui calculator ?
Hai sa incercam macar, poate chiar sa descoperim consumul unui PC(diferite configuratii) in 30 zile. Adik cati lei trebuie sa scoatem . cand vine factura.
marian Wrote:Hai sa incercam macar, poate chiar sa descoperim consumul unui PC(diferite configuratii) in 30 zile. Adik cati lei trebuie sa scoatem . cand vine factura.
consuma mult...:|...dak ai o sursa de 350W iti ia cam 1 kW la 3-4 ore....depinde... aste e media
EU CRED CA MAXIM 5 LEI PE LUNA
ma refer la un cost de 5 lei , in cazul in care lasi calculatorul non stop deschis , nu vorbim de cei care deschid doar de 5 ori pe saptamana !
o intrebare , punem in calcul si monitorul?

D!n@m0v!s7ul Wrote:consuma mult...:|...dak ai o sursa de 350W iti ia cam 1 kW la 3-4 ore....depinde... aste e media

D!n@m0v!s7ul deci 1 kw la 3-4 ore? asa de mult consuma un calkulator?
D!n@m0v!s7ul Wrote:consuma mult...:|...dak ai o sursa de 350W iti ia cam 1 kW la 3-4 ore....depinde... aste e media

imposibil asha ceva.. pai eu am 4 calculatoare conectate 24/24 ... dupa cum zici tu ar trebui sa muncesc numai pentru factura e-on.... de fapt ar fi posibil daca ash avea un monitor de 19 cu tub.. cred ca asha ajunge la asemenea performanta de 6 kw intro zi...

- dupa cum am socotit eu consum cam 3 kw zi 24/24
inca ceva... un bec de 100w.. consuma 2,4kw in 24 ore .. logic nu?? .. deci daca un calc consuma 3 kw .. oare e mult??? eu zic ca nu.. voi ce ziceti?
nu consuma mult.....uite chiar ar trebui sa calculam asta ....eu zic ca ea cat un bec de 100w.......daca ai lcd poate si mai putin
interesant topic ..... dar in pretul de azi cat consuma un calculator + LCD in 30 de zile ?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)