11-14-2011, 01:27 AM
Pe "steamul" asta al tau se pot baga coduri ca pe cs nonsteam!! Asta e problema!! Si intri pe server si dai cum dai , si vine un admin incepator si da status in consola si vede ca ai steam si nu iti face nimic ca zice ca esti pro cu steam. Am stat pe tine (pot sta chiar daca nu sunt spectator!) , au stat si alti admini pe tine , majoritatea au avut aceasi parere + ca ai steam crakuit care automat te face si mai vinovat , deci banul nu l-am dat ca asa am vrut eu sau ca mi s-a pus pata pe tine. Stiu o sa imi zici ca ce dovezi am? Pai vreo 3-4 martori admini , jucatori + steam crakuit care practic e o metoda de a insela adminul! E mai mult decat sufiecient, demo iti faceam daca erai un jucator vechi ai serverului sau daca aveai steam original!
In concluzie:
In concluzie:
Quote:nu stiu ce rang poarta zuzu la voi in comunitate dar am dorit prin acest post sa imi exprim dezamagirea totala fata de acest helper-cred eu sau admin ce o fiVreo 7 ani de adminat aici , o nimica toata
Quote:-nu ia in discutie parerile celorlalti colegi din comunitate(nu dau nume ca ar fi rusinos- dar pot spune ca acei colegi au grad gen god,etc au imunitate chiar)Parerile celorlati colegi din comunitate le ai mai sus! La noi nu sunt grade gen god/colonel/sef , la noi accesele sunt niste litere de la a la z , eu le am pe toate , a insemnand imunitate
Quote:-ban fara dovezi total aiureaTe-am urmarit mai multe runde, admini martori , playeri martori + steam crackuit -dovezi suficiente
Quote:-nu stie de comanda amx_psay name zuzu care inseamna ca poti trimte private mesage unui jucator specific fara sa vada un server intreg cum te faci de ras in fata unui server intreg si sa deranjam bunul mergs al joculuiNu am nimic de ascuns cand vorbesc cu un posibil codat si crede-ma ca nimeni nu s-a simtit deranjat ca se vorbea pe chat , tot timpul se vorbeste , se glumeste cand e o atmosfera placuta cu jucatori corecti.
Quote:-lipsit de maturitate:deduc din limbaj, comportamentPun pariu ca ai terminat facultatea de psihologie! N-ai dedus si ca prefer fetele mai plinute?
Quote:-deci pt mine e deajuns ca makar voi sa-i dati cel putin o mustrare,sa aibe si el un motiv sa se gandeasca mai mult asupra atributiunilor sale de admin/helperUite imi suspend adminul de la ora 1 pana maine la ore 12! Banul ramane pentru ca sunt imatur si nici nu stiu comanda cu care sa iti scot banul.