12-23-2010, 12:28 PM
ala micu Wrote:On topic ... este pt socializare PE FORUM WAKK ... caci pe forum duci lipsa de activitate ... cele mai active cum rubticile Reclamatii admini si ban/unban
Off topic ... daca Wakkk a gresit asa tare prin comportamentul cuvintelor lui .. si a fost pe afara topicului se poate un Mic WARN ?????
am uitat ca sa mentionez ca este regula unde la aceasta rubrica face repley Doar cei care aduc o completare sau Administratorii si Ownerii
wakkk tu unde te incadrezi ???
da-mi warn o durere am (:| , auzi comportamentul cuvintelor=))))))))))) , mi-am zis doar parerea , e bun si un topic din asta laurentzii dar uita-te ca in ultima luna nu prea multi s-au logat , daca se logau 40-50 de persoane mai era ceva da asa ce sa fac cu el?! si pe un forum de cs e important admin/slot ban/unban in caz ca nu stiai chestiile astea, restu sectiunilor sunt pentru socializare
LoadinG Wrote:Mda.Vin din brasov in iasi,nu am unde sa ma cazez...ce fac dorm pe strazi?)Daca vrei sa ne cunosti ai id'urile noastre de mess pe forum.. , uite ti-l dau pe al meu in printr-un pm in caz ca ai nevoie de ceva sa se schimbe mapa sa scot un codat .
In fine dati t.c
Nu mai postez nimic pentru ca nu vreau sa va certati voi din cauza mea
Multumit laurentzii ,socializare socializare! x_X