Threads: 2
Ma bag si eu in seama si propun acest topic. E o idee de-a mea pentru ca cei care au un conflict pe server sa poata sa-l medieze cumva in public si chiar stinge. Stiu ca s-ar putea sa nu aiba succes topicul fiindca observ ca toti sunt cu orgolii dar e o incercare .
Succese. Ar trebui aici sa chem adminii la mediere dar las loc si pentru playeri.
Mihai
Threads: 275
ms gogu...sentimentul e reciproc si se stie si de ce...tu esti singurul care joaca in echipa....si cateodata e si EvolvE^
Threads: 23
mdaa ......aseara am avut o pb cu jucatorul bullu ......dar bn l-am lasat in pace ca am o varsta la care zic ca poate is matur.......eram pe snow si jucam cu awp si incepe sa ma faca but si varzar si tot asa nush ce treaba avea el cu mn ca joc cu awp....nu m-a injurat dar m-a jignit .....nu i-am zis nimik doar ca e free game .......as vrea sa posteze aici .....te astept bullu
Nu prea mai posteaza nimeni in topicul asta :|:| toti aleg sa se certe in loc sa se impace :|:|:|:|
Threads: 1
nu m-am certat cu nimeni si ma inteleg foarte bine cu toti .
"cat stil,cata inteligenta,ce atitudine,cata puritate.....am vb destul despre mine u ce mai faci.....=))"