08-20-2010, 12:12 AM
hai sa o lasam balta , ti-am dat site oficial de la cfr , contractul nu pot sa ti-l dau dar si acolo asa apare , ti-am explicat si ce sistem de joc joaca mandorlini , am jucat vreo 4 ani de fotbal la A.S.A. Tg -Mures la grupa 88-89 si urmaresc in fiecare zi cel putin 2 meciuri din diferite campionate , de vreo 2 ani cam asa, deci cam stiu cu ce se mananca fotbalul , pentru ca eu , momentan din pariuri sportive traiesc . Dar in fine , la urma urmei , nu conteaza cine o sa fie convocat si pe ce post o sa joace la nationala , cel mai important e sa ne calificam. Asa ca Hai Romania , indiferent cu cine ar juca.
PS: Ce zici gogule, asa ca suporter dinamovist ce esti , daca Dinamo a facut acuma 2 ani si ceva blat in cupa romaniei cu Muresul, oare o sa faca si acuma in campionat? Dinamo are cota destul de buna 1.83 si presimt ca pana la ora meciului o sa scada. Ce zici castiga Dinamo?
PS: Ce zici gogule, asa ca suporter dinamovist ce esti , daca Dinamo a facut acuma 2 ani si ceva blat in cupa romaniei cu Muresul, oare o sa faca si acuma in campionat? Dinamo are cota destul de buna 1.83 si presimt ca pana la ora meciului o sa scada. Ce zici castiga Dinamo?