Threads: 60
Eu zis sa facem .... macar sa facem o mica adunare asa de protocol pe la un 4 dupa-amiaza ... la o bere un mic ,... nu gratare ca nu baga nimeni bani in noi .... ca sa fie moccca... daca vreti gratar .. scoateti banu .... Facem Cheta (sau Strangem mana de la mana si facem mai multe maini) .. si vedem .... EU ZIC TOT ACOLO LA PORUMBEI ( PIATA UNIRII ) SA NE ADUNAM INTAI ... dar nu vreau sa aud ca vine lumea si atunci se dau toti cotitzi ... spuneti pe bune ca nu va obliga nimeni sa mintiti... ii mai greu de spus un adevar decat o minciuna ... dar trebuie sa mai facem si lucruri grele .... nu doar ce ii mai usor .... asa ca luati-va inima in dinti si spuneti pe bune daca veniti dac nu aveti bani daca aveti alte treburi .... Hf!
Threads: 36
Hai wei playa ca e 5 lei biletu de tren .
Eu prezent.
Threads: 28
daca o sa am bani..o sa vin..( da nu singur)
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
Threads: 60
BA II O INTALNIRE INTRE ADMINI .. nu admini si preteni si fumei si viitoare foste sotii ...sper ca ma intelegi
Threads: 28
singur nu pot sa vin..si oricum sa vad mai intai de bani.
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
Threads: 106
sa speram ca ne vedem cu bine
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 209
vin si eu , cu ivo !
noi doar ziua ,. seara avem nunti !
Threads: 36
va dezamagesc, nu o sa fiu prezent . lipsesc pana luni.