Threads: 16
Avand in vedere ca sunt proaspat operat de peritonita(o frumoasa cicatrice de 15 cm), si ca sunt la servici si ma plictisesc de mor,eram curios daca sunt singurul ghinionist care a trecut de-a lungul vietii prin : picior rupt de 2 ori, cap spart de 10 ori(de 3 ori grav), cornet in ochii, taietura de cutit pe mana,sticla sparta infipta in fesa, dinte scos, buze sparte ( de multe ori ). Deci...daca nu vi se pare prea sadic topicul
astept sa citesc cu ce va "laudati"!!!
"uneori un picior in cap spune mai mult decat o mie de cuvinte"
Am avut si eu o experientza cu un tzigan cu o creanga,batz...draq stie ce avea el in mana, chit e ca eram cu spatele si mi-a tras aia pe spate si s-a rupt,cand m-am intors a rupt-o la fuga.....dar sa revin la topic mi-ai amintit ca am omis ca mi-am prins mana in sertar si mi-au cazut 2 unghii cand eram mai mic
....
playa trebuia sa ma sperii cu atze uitate
) ca inca sunt in proces de vindecare...si ma uit din 5 in 5 minute la operatie
Threads: 36
capu spart de peste 5 ori (am fost cusut in cap nui gluma)
am fost cusut la deget (a cazut mobila peste mn si mia prins degetu mic intre mobila si birou)
si in restu buze sparte cucuie etc :wink:
Threads: 36
Eu am avut doar capu spart de vrio 3 ori cel mai tare a fost cand eram in fata blocului si ma jucam cu un vecin aruncam unu in altu cu petre de la o distanta de 10m si nustiu cum mam intors dupa o piatra sa o iau de jos si cand mam ridicat mia venit o piatra drept in cap(cred ca avea aim) aveam vrio 9 ani
Timpanul spart din cauza polipilor si acuma nu aud foart bine(mai deloc) cu urechea stanga
Threads: 23
ai noroc manutza ca sunt io tot timpul cu u .....is salvarea ta si la propriu si la figurat =)))))............eu am avut decat apendicita si capu spart de vreo 8 ori !!!.....