Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cerere steam
#1
1. nick-ul cu care joci pe server cs.u-s.ro si nr de ore: Delfinu / 532:04:33
2. prenume: Marius
3. Orasul si reteaua din care faci parte: Iasi / RDS / 79.112.67.49
4. steamid-ul pe care se va trimite licentza de cs1.6: Delfinu_us
Reply
#2
PRO pt. steam.
Reply
#3
pro de la mine
Reply
#4
Pro si de la mine.
Reply
#5
Contra ,de la mine.
Reply
#6
contra. sunt jucatori care periodic sunt in top3 pe server plus ore la greu si nu primesc steam, desi au facut cerere. delfinu nu e jucator de steam, nu l-am vazut niciodata macar in top 15 si plus de asta ameninta de fiecare data cand se da cate o comanda pe el. lasati nepotismele cu pro-urile astea din burta si fiti corecti fata de ceilalti jucatori.
Reply
#7
Delfinash daca ai 2 de contra la rand treaba nu-i buna.Cred ca trebuie sa continui pe server ca nu mori daca joci de pe non-steam.Nu-i mare treaba steamul asta.
Fa orele si rankul din placere , nu din interes.

Edit 1 : De s-ar aduna toti odata astia care au primit steam gratuit de la gh0st cred ca trebuie facute inca 2 servere sa incapa toti...dar na...sunt si oameni buni la inima ca el.
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Reply
#8
ce sa zic...asta e,nu e problema.sa se inteleaga ca nu am cersit acest steam si app danutz,am jucat pe u-s din placere nu am avut interes de vreun "premiu".mi-au spus multi pe serv sa fac cerere si tot am omis de a face asta,dar a tot insistat careva si m-a convins cu greu pana la urma.daca s-a luat decizia asta eu am inteles.salta' RE! Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)