Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cerere admin mic,Blaq !
numeTongueopovici
prenume:Alexandru
nick (actual si cu care ai mai jucat):Blaq , eXcite (excite este cel vechi)
playeri adusi pe server(nick):S.Coartza,CaNNaB1s
timp de cand joc pe server:am 3 luni .. (desi sunt online zi de zi .. aproape ora de ora exceptand cand sunt la sc)
sustinut (propus ) de adminul :gogu,RaZeR
timp de cand joc CS:am vreo 3-4 ani sau mai mult .. cu pauze
YMConfusedtr8_my_way94@yahoo.com
ip: 78.97.48.74
oras:Botosani
varsta:17
steam id:ciosmy

Motiv : Cum am zis si in cererea precedenta .Dimineatsa mi se intampla sa intru pe server si sa gasesc codatsi, si din moment ce nici un admin nu este online nu se poate face nimic .Nu numai dimineatsa ci si seara tarziu .Prin aceasta cerere vreau sa demonstrez ca sunt capabil si sunt un om de cuvant si corect.Nu vreau sa fiu inteles gresit sau ceva de genul .Am sa`mi fac treaba oricat de greu sau usor o fi ,pot sa tai si in carne vie si sa iert.Pe langa toate astea .. nu sunt genu` de player care daca devine admin isi ia lumea in cap, nu mai intra pe server sau ceva de genu ! Din potriva .. voi incerca sa fiu mai mult online.Sper sa fiu pe placul tuturor !

Post Scriptum : sper sa nu fie probleme cu steamu` ... este luat pe incredere si este al meu .. daca vreti dati add.. sunt online ca si pe mess !

Blaq ,multumesc tuturor Smile
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Reply
Hai ia un pro! .
Reply
pro!!!!
Reply
pro :wink:
Reply
Pro .
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --

-Darkclan#BuT-

Reply
pro! fii mai decent cu limbaju.
Reply
pro..de acord cu wanted ...vezi cum faci cu limbaju..incearca sa il mai stapanesti
Si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert !
Reply
scz ca postez din nou .

imi cer scuze pt limbaj , voi lua masuri in privintsa asta Smile
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)