Threads: 32
Hristos a inviat ! As dori daca se poate sa mi se mareasca adminul cu 1 litera .. aia fiind litera "S" .. nu am destroy .. si am nevoie de el cand gasesc codati . Daca conducerea ar dori sa accepte cererea de marire as fi foarte recunoscator ! Multumesc si o zi placuta in continuare !
Blaq
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Astept un raspuns ... PRO sau CONTRA .. nu ma supar
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Threads: 5
uite ca tot fu ziua ta "ti-l dau pe-al meu", adica e disponibil (code)
Threads: 5
Teoretic ar trebui sa nu mai am, astept sa mi se scoata. Da, a fost decizia mea. Vreau sa ma rezum doar la joc. Poate in viitor, cand se mai schimba lucrurile, sa revin cu o cerere. Oricum, ne-auzim pe server, nu-i bai.
contra
impertinenta ,dusmania si orgoliul lui ma opresc sa.i dau un pro
OFF TOPIC : Lasati`l .. daca asa ii place sa fie , eu nu am nimic impotriva . Este alegerea lui si el face ce stie cel mai bine . Nu ma intereseaza ! Topicul a fost facut pentru PRO/CONTRA (si pareri pe langa) . S`a conformat regulilor .. trecem peste !
Astept si alti admini !
Blaq
Threads: 42
pai ii dezgrop, ca sa vad omu cum gandeste, cum sa nu. Daca era doar contra scria contra, da a vrut sa-i raspunda "cu aceeasi moneda", minte de copchil.