Threads: 109
casti cjc de 20 de lei
mouse LG de 15 lei da face cam 5 la momentul actual ca e varza...
pad de 1.8 lei
sistem....de 40 W da nu joc cu sunetu de la sistem
tastatura de 15 lei firma fantoma ca mi se stricase aia a4tech si asta am luat-o de la magazinu de peste drum :oops: da e mica e comoda.am multe optiuni.a primit si cativa pumni.is multumit de ea :wink:
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 109
P.S.-momentan castile mi se aud mono....tre sa-mi dau seama daca vine dreapta sau stanga.... :-| ...
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 28
casti 25 lei(deja nu aud cu dreapta)
mouse 17 lei ( mic mic mic..ced k e de laptop:|)
Threads: 36
eu am avut vrio 8 perechi de casti si toate asa sau stricat nu se mai auzea o casca si trebuia sa tin firu intrun anumit fel ca sa se auda si apoi se strica de tot si le aruncam
Threads: 43
si eu am casti cu un fir si in acel fir au si microfon incorporat , le-am scapat de multe ori m-am impiedicat de ele si merg ca in prima zi
Casti ce apuc: am avut prea multe ca sa mai tin minte. Momentan joc la un sistem 2.1 de 80W(asta cand joc pe server)
Cand joc mix/meci am o pereche de A4Tech la 20 ron si niste fantome de CANYON la 50 ron
Tastatura: A4Tech la 20 ron ( :X pt ca e ca de laptop, fara NumPad)
Mouse: Logitech MX 518 :X:X:X:X:X:X (Am dat 180 ron cu reducere de student acum 1 an jumatate, ultima data cand am verificat era 200/210/220 ron)
Pad: qck @ steelseries 40 ron (prea bestial padul)
Poate pe viitoar o sa imi cumpar niste casti mai serioase(Sennheiser, Steelseries Siberia sau daca castig la loto niste Razor Barracuda )
philips hp250 folosesc si sunt foarte multumit de ele.