03-07-2009, 09:50 PM 

re ...v-am promis k o sa vin in iasi sa ma intal cu voi...comunitatea u-s
...v-am promis k o sa vin in iasi sa ma intal cu voi...comunitatea u-s
vin cu mashina nui problema...da dak tot vin nu as sta numa cateva ore...ash venit pt 1 zi 2 k totushi is 500 de Km
banii ii am stranshi...etc...dupa bac...pe la inceputu lui iulie ash vrea sa vin
ma poate cumva cineva caza pt 1-2 noptzi?...k va platesc tot...cazarea...mankre imi cumpar singur k is mofturos
sa am undeva sa dorm...k poate dak dorm in mashina ma ia politzia noaptea )...de aia zic
)...de aia zic )
)
banii nu sunt o problema kt ceretzi )...da nu bagatzi dealea...scor Dubai conditii hotel de 2 stele jumate
)...da nu bagatzi dealea...scor Dubai conditii hotel de 2 stele jumate ), rezonabil
), rezonabil
se ofera cineva? )
)
eu mam gand la cn ash vrea sa stau :-"...da poate nu ma primeshte )
)
deci...astept ceva ) invitatzii
) invitatzii )
)
cat mai multe sa am de unde alege;x
bafta

...v-am promis k o sa vin in iasi sa ma intal cu voi...comunitatea u-s
...v-am promis k o sa vin in iasi sa ma intal cu voi...comunitatea u-svin cu mashina nui problema...da dak tot vin nu as sta numa cateva ore...ash venit pt 1 zi 2 k totushi is 500 de Km
banii ii am stranshi...etc...dupa bac...pe la inceputu lui iulie ash vrea sa vin
ma poate cumva cineva caza pt 1-2 noptzi?...k va platesc tot...cazarea...mankre imi cumpar singur k is mofturos
sa am undeva sa dorm...k poate dak dorm in mashina ma ia politzia noaptea
 )...de aia zic
)...de aia zic )
)banii nu sunt o problema kt ceretzi
 )...da nu bagatzi dealea...scor Dubai conditii hotel de 2 stele jumate
)...da nu bagatzi dealea...scor Dubai conditii hotel de 2 stele jumate ), rezonabil
), rezonabilse ofera cineva?
 )
)eu mam gand la cn ash vrea sa stau :-"...da poate nu ma primeshte
 )
)deci...astept ceva
 ) invitatzii
) invitatzii )
)cat mai multe sa am de unde alege;x
bafta

Bft
 Bft