Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CUM ALEG UN RESTAURANT?
#1
mai baieti si fete, intrucat sunt unul care mananc macar o data la 2 zile in oras, va recomand, cand mergeti la un restaurant(deci vorbim de restaurant, nu pizerie, nu shaormarie, nu cofetarie.. etc) sa aveti in vedere urmatoarele lucruri(experimentate personal de-a lungul timpului):
1. sa fie clienti la masa
2. sa aiba meniul in limba oficiala a tarii respective(nu dialect, sau alte inventii)
3. ospatarii sa fie bine ingrijiti
4. apoi mergi si intrebi unde este toaleta, chiar daca este un afish clar care indica unde este toaleta(asta tine tot pentru examinarea ospatarilor, poti vedea din reactia lor daca merita sa ramai sau nu)
5. vezi daca toaleta este curata, nah barbatii is mai neglijenti, deci un raspuns mai clar o sa-l ai de la baia barbatilor: daca e spalat pe jos, daca is spalate oglinzile etc, dar si din baia femeilor: daca cosul este plin, daca robinetii sunt curati etc..

* acestea sunt mici trucuri zic eu destul de simple de respectat cand alegi un restaurant, eu le fac de ani de zile cu rezultate destul de bune.
** un adult, poate sa manace la un restaurant un gratar, bea un vin sau o bere si e in regula, chiar daca e localul mai neingrijit, dar cand mergi cu, copiii, nevasta insarcinata, bunica etc, care is mult mai sensibili e bine sa verificati trucurile de mai sus.
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming

[Image: 21s7sifhc1p.png]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)