Threads: 2
Banul a fost dat de mine, am stat vreo 3 runde pe el, nu stiu daca facea monitor, dupa mine la unele faze parea wall, adica mergea cu tinta prin perete dupa player. O sa il mai analizez, daca e wall are destroy de la mine de fiecare data, daca e monitor e altceva, dar totusi ar trebui atentionati si cei care fac asta, adica e o chestie de cacat sa stai sa faci monitor si ca admin e destul de greu de facut diferenta pentru ca unii fac monitor ca nesimtitii.
Astept niste pareri despre player
Threads: 275
te mai uiti si la ip...si poate iti trece prin minte ca face monitor. Pe public nu e nici o problema ca se face monitor.
Iar cu exprimarile astea gen "parea ca are wall" sau "ori avea wall ori avea ceva" ma lasa rece. Acum chiar daca ar fi codat imi dau seama ca am facut bine ca i-am scos banul pentru ca oricum a fost dat pe banuieli.
jammin n-am uploadat degeaba demol. Pana atunci, vorbesti in plus. Bine ca sunteti voi experti, eu va demonstrez ca, cu om langa mine imi zici ca am wall.
Sau cel mai usor impotriva monitorului ar fi un mp_fadetoblack 1 setat. Doar adminii sa nu aiba chestia asta.
Threads: 18
Nu e buna comanda aia... e public, nu se joaca pro in majoritatea cazurilor, deci vom pierde jucatori.