| Author |
Message |
|
pheno
Joined: Sat Apr 24, 2010 5:17 pm Posts: 1489 Location: Botosani
|
 sugestie forum.
a facut domnu' playa un topic despre talente. si , m'am gandit ca daca se lucreaza la sectiunea asta poate gasim chiar cateva persoane care stiu sa faca ceva frumos. prin urmare, ma gandeam la o sectiune noua, gen ArtZone, in care fiecare sa'si faca un topic si sa'si arate creatiile. O imagine cu un desen, o poza modificata frumos (si asta e o arta), poate cineva are talent la scris si poate posta o poezie frumoasa de care sa ne bucuram, poate cineva stie sa cante si sa posteze un filmulet sa'l ascultam si noi.
voi aprobati sau dezaprobati.
_________________ de obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate... ca visele devin realitate... cand visele devin realitate o sa vezi cu ochii tai daca se poate
|
| Wed Jul 28, 2010 12:07 pm |
|
 |
|
Zuzu
Joined: Mon Oct 01, 2007 6:53 pm Posts: 709 Location: Tg-Mures
|
 Re: sugestie forum.
sectiunea de coltu vesel am facuto acuma 3 ani tot la cererea playerilor , sectiunea la multi ani tot la cerere voastra , sectiunea de socializare tot la cererea voastra .... mai vreti multe sectiuni? eu zic ca puteti sa va expuneti "talentu" si la coltu vesel , nu tre facuta sectiunea speciala pentru asta. Azi maine vad ca cereti sectiune pentru retete de bucatarie , nu uitati ca e forumul unui server de cs.
| Wed Jul 28, 2010 2:00 pm |
|
 |
|
playa
|
la ce sa creezi o sectiune, daca talrntele voastre nu au reusit sa umple nici macar un topic?
_________________ internetul naste teribilism
|
| Wed Jul 28, 2010 3:48 pm |
|
 |
|
gogu
|
Dezaprob,chiar nu-si are rostul o astfel de sectiune din motive mentionate mai sus
_________________ Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
|
| Thu Jul 29, 2010 10:38 am |
|
 |
|
vladutzZ
Joined: Tue Jul 29, 2008 10:54 am Posts: 760 Location: IaSi
|
Contra!

This is ten percent luck, twenty percent skill Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure, fifty percent pain And a hundred percent reason to remember the name!
" - S a [V] v Y ? ? ? *

|
| Sun Aug 01, 2010 11:49 pm |
|
 |
|
darkclan
Joined: Wed Jan 21, 2009 7:41 pm Posts: 2452 Location: Iasi
|
Impotriva !
_________________ -- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
------ Darkclan ------
|
| Mon Aug 02, 2010 1:47 am |
|
 |
|
vladutzZ
Joined: Tue Jul 29, 2008 10:54 am Posts: 760 Location: IaSi
|
Nimeni nu este de acord ! Topic Closed !

This is ten percent luck, twenty percent skill Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure, fifty percent pain And a hundred percent reason to remember the name!
" - S a [V] v Y ? ? ? *

|
| Mon Aug 02, 2010 11:37 am |
|
|