Threads: 107
e vorba de 10-12 euro pe viata. sunt sigur ca fumati si daca nu fumati sigur cheltuiti pe bere mai mult de atat. Bine ca sanatatea voastra nu conteaza dar pentru un joc care va place si mai si pierdeti timp cu el nu aveti bani.
mentalitate de romani. probabil de aia nici nu ne merge bine. vrem totul gratis si bun.
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!
Threads: 29
Mult, bun si ieftin !
Si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert !
Threads: 42
De asta nici nu sunt de acord cu steam 4 free. Toti care au pc si net isi permit sa-si cumpere. (parinti/surse proprii) Altfel spus, la munca! Nu la intins mana. 8)
Threads: 4
Tin sa te corectez Catalin, eu nu fumez si nu beau, banii mei nu se duc pe asa ceva(sunt sportiv :lol: ), si nu e vorba de suma, pur si simplu nu vad rostul in a cumpara steam la un joc care il joc ce placere. Si pana la urma eu va fac o favoare ingrijind serverul nu voi mie pt k primesc admin. Nu vreau sa tot stresez pe forum sau altundeva, asa ca as dori la urmtorul reply sa imi zici ce ai hotarat si sa inchizi topicu. Multumesc
Threads: 42
Sa NU ceri: admin, slot - fara steam. (conform regulamentului)
Nici steam n-ar trebui sa ceri, e un joc de placere, n-ai bani de dat pe el. Moca daca pica, ce bine e. La munca, nu la intins mana. (doar o vorba)
Threads: 188
Regulamentul e regulament, fara prea multe discutii inutile . FA ROST DE STEAM sau joaca cum ai jucat si pana acum . Topic closed , revina cu o noua cerere cand ai steam-ul .
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Threads: 107
pentru ca esti primul in top cu cele mai multe ore jucate am sa fac o exceptie. pentru moment ducem o mare lipsa de admini.
trimite-mi un PM cu nume si pass
poate ai sa rezolvi cu steam-ul mai tarziu
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!